Bestelformulier

Hét Bierglazen Huis is niet alleen een soort "museum" van bierglazen, maar verkoopt en ruilt ook zijn dubbelen. Indien u geïnteresseert bent in het kopen van glazen bij Hét Bierglazen Huis, houdt u dan rekening met de algemene voorwaarden zoals deze hieronder vermeld zijn. Wilt u ruilen, dan kunt u dat in de aanvullende informatie kenbaar maken.

Algemene voorwaarden d.d. 28-04-2001

Kruis uit de volgende lijst die glazen aan die u wilt bestellen. Nadat u in het aankruisvakje geklikt hebt, springt de cursor automatisch naar het "Aantal"-vak waarin u het aantal glazen kunt invoeren. Achter de naam staat tussen haakjes vermeld hoeveel glazen Hét Bierglazen Huis heeft. Vult u een groter aantal in, dan wordt dat automatisch gecorrigeerd naar het maximum. De prijs wordt eveneens automatisch berekend.
Wanneer u klaar bent klikt u op de knop "Ik ga accoord; verzenden", waarmee u aangeeft accoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden en u de aangekruiste items wilt bestellen.


Bestelformulier

Naam e-Mail
Adres Postcode
Woonplaats    

Alle genoemde prijzen zijn in Euro.

Extra informatie:

Door op de knop 'Ik ga accoord: verzenden' te klikken, gaat u accoord met de algemene voorwaarden en plaatst u een bestelling voor de items die u hierboven hebt aangekruisd.

Vorige Home Top